Update Corona

In het gezamenlijke bericht met de Metworst en de Foekepot was al te lezen dat alle bijeenkomsten rondom de 11e van de 11e geannuleerd worden. Het is helaas onmogelijk om zulke activiteiten door te zetten en daarbij de RIVM-richtlijnen te volgen. Ook de rest van het komende carnavalsseizoen zal er voor ons en onze zusterverenigingen anders uitzien.

Als Jeugdcarnaval zijn we er voor de Zillewoldse kinderen tot 12 jaar. Zij hoeven – tot nu toe – geen anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Dat biedt kansen! Kansen en mogelijkheden die we op dit moment onderzoeken met al onze vrijwilligers. We gaan ervan uit dat kinderen zich gewoon op kunnen geven, maar hebben nog iets meer tijd nodig om onze plannen uit te werken.

Ons doel blijft om kinderen enthousiast te maken voor het vieren van Carnaval. Want: jong geleerd is oud gedaan! En ondanks de beperkingen waar we nu tegenaan lopen, laten we dit jaar niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Zodra we meer weten over wat er kan en hoe we dat kunnen doen, laten we dat natuurlijk weten. En tot die tijd: pas op elkaar en blijf gezond!

Ander nieuws: